Menu
Sezónní menu
Studená kuchyně
Předkrmy a polévky - odpolední menu od 11:00 do 23:30 | ||
---|---|---|
Parfait na opečené briošce, trhané kachní maso, nakládaná mrkev a pomerančový gel1,3,6,7 | 195 Kč | |
Zapečený kváskový chléb s Pražskou šunkou, medovo-hořčičnou majonézou a nakládaná okurka1,7,10 | 210 Kč | |
Tatarák z uzeného kapra, marinovaná kedlubna, kaviár, omáčka z podmáslí a kopru4,7 | 195 Kč | |
Tenké plátky hovězího se sýrovou emulzí a petrželovým olejem, bylinková sůl3,7,9 | 190 Kč | |
Hovězí vývar Tafelspitz s hovězím krkem, kořenová zelenina, houskový křen1,7,9 | 95 Kč | |
Saláty - odpolední menu od 11:00 do 23:30 | ||
Římský salát s kuřecím masem, slaninou, krutony a dresinkem1,3,4,7,10 | 230 Kč | |
Salát s uzenými kachními prsy, čekankou, hruškou a vlašskými ořechy8 | 215 Kč | |
Malá večerní jídla od 16:00 do 23:30 | ||
Kachní rillettes s nakládanou okurkou, bramborovou drobenkou a kváskovým chlebem 1,10,12 | 185 Kč | |
Výběr sýrů z Krasolesí s cibulovým chutney, brioška1,3,7,8 | 190 Kč | |
Pražská šunka, křenový crème fraîche, fermentovaná ředkvička a bylinky7 | 180 Kč | |
Domácí lučina, grilovaná zelenina, bylinkové lívance, opečená semínka a petrželové pesto1,3,7,8 | 175 Kč |
Teplá kuchyně
Polévka | ||
---|---|---|
Hovězí vývar Tafelspitz s hovězím krkem, kořenová zelenina, houskový křen1,7,9 | 95 Kč | |
Hlavní chody - odpolední menu od 11:00 do 22:30 | ||
Smažený telecí řízek s vídeňským bramborovým salátem1,3,7,10 | 340 Kč | |
Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem, škvarkami a brusinkami1,3,7,9,10 | 285 Kč | |
Hovězí guláš s vídeňskou cibulkou a karlovarským knedlíkem, nakládané brusinky a škvarky1,3,7,9,10 | 295 Kč | |
Vepřová kotleta s bramborovou kroketou s jelítkem, pyré z pečených jablek, omáčka ze cideru a restovaná kapusta1,3,7,9,12 | 310 Kč | |
Kachní stehno s červeným zelím, hroznovým vínem a makovými noky1,3,7,9 | 320 Kč | |
Grilované kuřecí prso, pyré z černého kořene, pečená petržel na soli, kadeřávkový chips a lanýžová omáčka1,3,7 | 305 Kč | |
Grilovaný filet z candáta s bramborovou kaši, divoká brokolice na másle, fenykl a omáčkou beurre blanc4,7 | 340 Kč | |
Bylinkové špecle na hříbkové omáčce, restované lišky na másle s petrželí, lanýžový olej a horský sýrVEG1,3,7 | 280 Kč |