Menu
Studená kuchyně
Předkrmy a polévky | ||
---|---|---|
Parfait z drůbežích jater s marinovanými višněmi a brioškou1,3,7,8 | 180 Kč | |
Marinovaný pstruh v citrusech s podmáslím, řeřichou a salátem little gem4,7 | 185 Kč | |
Telecí tatarák s konfitovaným žloutkem, lískovým oříškem a hořčičnou majonézou3,7,8,10 | 195 Kč | |
Tenké plátky hovězího se sýrovou emulzí a petrželovým olejem, bylinková sůl3,7,9 | 190 Kč | |
Hovězí vývar s vaječnými nudlemi a masem1,3,7 | 85 Kč | |
Saláty a malá jídla | ||
Hovězí vývar s vaječnými nudlemi a masem1,3,9 | 85 Kč | |
Římský salát s kuřecím masem, krutony a dresinkem1,3,4,7,10 | 210 Kč | |
Salát z čekanky s krémovým sýrem, zelený chřest, vlašské ořechy a bezinkový vinaigrette7,8 | 195 Kč | |
Malá večerní jídla od 16:00 do 21:30 | ||
Kachní rillettes s nakládanou okurkou, bramborová drobenka a kváskový chléb 1,10,12 | 155 Kč | |
Grundle s libečkovou majonézou1,3,4,10,12 | 125 Kč | |
Výběr sýrů z Krasolesí s cibulovým chutney, brioška1,3,7 | 155 Kč | |
Pražská šunka, křenový crème fraîche, fermentovaná ředkvička a bylinky7 | 150 Kč | |
Domácí lučina, grilovaná zelenina, bylinkové lívance, opečená semínka a petrželové pesto1,3,7,8 | 145 Kč |
Teplá kuchyně
Polévka | ||
---|---|---|
Hovězí vývar s vaječnými nudlemi a masem1,3,9 | 85 Kč | |
Hlavní chody | ||
Smažený telecí řízek s vídeňským bramborovým salátem1,3,7,10 | 290 Kč | |
Hovězí guláš s vídeňskou cibulkou, karlovarským knedlíkem, nakládané brusinky a škvarky1,3,7,9,10 | 275 Kč | |
Pečený siven s chřestovým kroupotem a omáčkou beurre blanc1,4,7 | 295 Kč | |
Kuře Supreme, grilovaná polenta s horským sýrem, omáčka z kukuřice a čerstvé majoránky1,3,7 | 225 Kč | |
Kachní stehno s červeným zelím, hroznovým vínem a bramborovými noky1,3,7,9 | 285 Kč | |
Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem a brusinkami1,3,7,9,10 | 240 Kč | |
Grilovaný kravský sýr z Krasolesí, slaná buchta, kedlubnová omáčkaVEG1,3,7 | 210 Kč |